Goede overwinning op 't Ivoor!


Na de goede overwinning voor de bekercompetitie tegen Capelle was ook ’t Ivoor slachtoffer van Team Eekhoorn.

In de eerste ronde spelen Jerry Hermans en invaller Jack Wijnen, Jack die Kurt Ceulemans vervangt die afwezig was door de Ceulemans Cup in Bordeaux. Wijnen begint matig aan zijn wedstrijd tegen Jack van Peer. Hermans heeft een betere start tegen Marc Roofthooft, na 10 beurten is de stand 20-11 in 10 beurten voor Hermans. Wijnen komt moeilijk op gang maar weet zijn vorm wat te vinden en ziet dat Van Peer niet kan volgen. Met in de laatste 8 beurten 22 caramboles te hebben gehaald laat Wijnen zijn tegenstander Van Peer ruim achter en wint met 40-23 in 32 beurten. Hermans komt moeilijk los van Roofthooft die maar terug blijft komen. Laat in de wedstrijd maakt Hermans en goed af en speelt een goede wedstrijd, eindstand is 40-31 in 23 beurten.

Frans van Kuyk speelt tegen Huub Wilkowski en Kenny Miatton tegen Richard Berkelmans. Frans laat een zeer dubbele wedstrijd zien, goede series en punten worden afgewisseld door hele slechte missers. Frustratie was te zien op zijn gezicht. Met een goede eindsprint wint Van Kuyk nog ruim de wedstrijd met 40-26 in 24 beurten. Miatton vecht wat met zijn vorm en dat komt terug in de wedstrijd, hij kan geen vuist maken en gaat langzaamaan naar de finish, net op tijd speelt hij de wedstrijd uit en wint met 40-38 in 54 beurten.

Een zeer goede uitslag zorg ervoor dat Team Eekhoorn weer wat stijgt op de ranking. Volgende wedstrijd is tegen Burgmans Biljarts in Bergeijk.


2,089