Team Eekhoorn haalt stevig uit in de thuiswedstrijd tegen STZ Zundert.


Een goed resultaat is genoteerd door Team Eekhoorn, het was een maat te groot voor de ploeg uit Zundert.

Kenny Miatton speelt tegen de in het team nieuwkomer Rik van Beers. Rik start de wedstrijd lekker losjes en haalt makkelijk punten, Kenny gaat zwaar in de achtervolging en ziet een stand van 15-8 in 9. Beurten genoteerd worden voor de speler van Zundert. Beide spelers spelen geen super wedstrijd en zetten de stand gelijk op 26-26 in 25 beurten. Rik scoort een belangrijke serie van 7 en loopt wat uit, Kenny kan goed antwoorden met wat kleine series en verdedigend spel. Na 35 beurten is de stand 39-39, een erg spannende wedstrijd. Rik mist zijn matchbal en Kenny profiteert optimaal door de wedstrijd te winnen. Eindstand is 40-39 in 36 beurten.

Jerry Hermans ziet Barry van Beers goed vertrekken en de stand is na 9 beurten 18-11 voor Barry. Hermans kan niet dichterbij komen en er word gepauzeerd met 21-13 in 14 beurten. Jerry kan zich wat herpakken waar Barry het wat laat liggen en komt opa een kleine voorsprong van 23-21 in 21 beurten. Barry tovert een fenomenale serie van 16 bij elkaar en neemt stevig de leiding met 37-23. Hermans iets wat verslagen heeft geen goed antwoord hierop. Barry zet zijn voorsprong nog steviger neer door nolens 2 c caramboles te maken en staat 39-26 voor. Barry mist 5x voor zijn laatste punt en Hermans gaat goed spelen, in beurt 27 staat het 39-30 en Hermans maakt een keurige serie van 9 en mist net voor zijn laatste. Barry speelt uit en Hermans maakt gelijk. Een prachtige wedstrijd eindigt in 40-40 in 28 beurten.

Hoog niveau gespeeld in de eerste ronde en een voorsprong van 3-1 voor Team Eekhoorn. Een gevaarlijke stand want het kan alle kanten nog op. Spanning was zeker aanwezig in de eerste wedstrijden.


Kurt Ceulemans speelt tegen familielid Peter Ceulemans. Kurt ziet peter goed vertrekken zoals hij dat wel vaker doet. Na 5 beurten is het 21-5 voor Peter. In de pauze geeft Kurt aan dat de wedstrijd nog niet gespeeld is. Vele goede punten van Kurt volgen en brengt spanning terug in de wedstrijd. Met goede series van 3,8, en 4 neemt Kurt de leiding over met 33-28 in 22 beurten. Peter verkoopt zijn huid duur en kan Peter wat remmen. Kurt breekt door een goede verdediging heen en speelt de wedstrijd uit, eindstand is 40-38 in 29 beurten.

Frans van Kuijk neemt het op tegen Roland Forthomme. Frans neemt direct initiatief en geeft Roland geen kans in het eerste deel van de wedstrijd. Zonder een beurt te missen door Frans gaan ze de pauze in met een stand van 21-11 in 10 beurten. Na de pauze maakt frans wat onnodige missers en laat Roland wat dichterbij komen, Frans herpakt zijn vorm en maakt snel een einde aan de wedstrijd. De eindstand is 40-29 in 23 beurten.

Een zeer goed resultaat gespeeld door Team Eekhoorn dat met 2 zeer goede punten zichzelf wat uit de problemen haalt en ook van de laatste plaats af is in de ranking. Het volgende dubbel weekend wordt wederom een belangrijk weekend. Team Eekhoorn bedankt de supporters voor de goede opkomst.


Stacks Image 72