Team Eekhoorn 2 is de competitie goed van start gegaan door na 4 wedstrijden de volledige punten mee te nemen.


De 2de ploeg van de Team Eekhoorn familie toonde ambitie vooraf het seizoen door te versterken met Jack Wijnen, de eerste resultaten zijn goed en zonder puntverlies bovenaan de ranglijst geplaatst..

Vanaf seizoen 2018-2019 is Team Eekhoorn gegroeid naar een 2de ploeg. De vaste formatie van de ploeg is Roland Uitdewilligen, Jack Wijnen, Eddy Willems Jr en Joey de Kok. De mannen worden ondersteunt door de reserves Christ Tellekamp, Frank Hommering, Fred Driessen, Robert van Stevendaal en Peter Damen. Ambitie was er al uitgesproken door het aantrekken van Jack Wijnen. De vaste invaller van de eerste ploeg van Team Eekhoorn heeft een plaats gekregen op bord twee in de 2de ploeg.

De resultaten van Team Eekhoorn 2 zijn erg goed, de mannen zijn sterk aan de competitie begonnen door de eerste vier wedstrijden allemaal te winnen en zelf maar 1 carambole te kort te komen. Na vier wedstrijden met 8 punten en een mooi ploeg gemiddelde van 1.054 staan ze goed in de ranking. De directe concurrentie komt morgen in actie, in afwachting van dat resultaat deelt Team Eekhoorn 2 de koppositie. De individuele moyennes zijn:


Stacks Image 72
1,205