Driedubbele Derby start voor Team Eekhoorn


Team Eekhoorn begin de competitie met maar liefst drie derby's op rij. Niet eerder was er een competitie met zoveel derby erin. Vanaf de eerste wedstrijd zal er op het scherpst van de snede gespeeld worden.

Wat vorig seizoen de derby's van het seizoen waren tegen 't Hartje van Wanrooij zullen de mannen van Team Eekhoorn dit jaar nog vier derby's voor hun kiezen krijgen. Drie derby's spelen in een seizoen helf is al veel, maar er gelijk mee starten is een serieuze uitdaging. De start is tegen L&B Ledermode uit Hoeven. Vervolgens tegen MCR uit Oosterhout (weliswaar hetzelfde lokaal). En de laatste derby is tegen Hartje/Van Wanrooij. De laatstgenoemde zorgde vorig seizoen voor de nodige vuurwerk.Aanhaal  Frans van Kuyk

Winnen willen we altijd, alleen met een derby is de wil om te winnen toch net iets groter!


Zondag 10 september om 13.00 uur starten Kurt Ceulemans en Jerry Hermans aan de start van het seizoen in Hoeven. Vanaf de eerste wedstrijd lopen ze in de nieuwe presentatie kleding. Deze komen later zichtbaar op de site. Houd de site in de gaten voor de welbekende wedstrijd verslagen. Deze verschijnen vanaf dit seizoen op de site in plaats van op Facebook.