Team Eekhoorn maakt zich klaar voor de originele Oosterhoutse Derby tegen 't Hartje / Van Wanrooij!


Na een goed behaald laatste resultaat reizen de spelers van Team Eekhoorn af naar 't Hartje van Oosterhout voor Kraker in Oosterhout. Beide teams staan op de ranglijst met 2 punten. Team Eekhoorn met een minder doelsaldo!

Ad begint tegen Kenny. Ad maakt met gelukje een serie van 7 in beurt twee. In beurt 7 noteert Ad een serie van 6 waardoor de tussenstand 15-1 in 7 beurten is voor Ad. Kenny heeft het lastig. Serie van 5 brengt Kenny tot leven. Ook na de korte pauze gaat Ad als een speer, 32-6 in 18 beurten. Kenny probeerde wat hij kan maar niks lukt. Na 34 beurten is het 33-18. Ad is als eerste bij de finish en Kenny mag de gelijkmakende beurt spelen. Uitslag 40-23 in 40 beurten.


Jerry Hermans speelt tegen Harrie van de Ven. Publieke opkomst is mager helaas vanwege het goede weer. Jerry start, in beurt 5 slaat Harrie toe. Na een perfecte verdediging van Jerry scoort Harrie een serie van 13!! Na 7 beurten leidt Harrie met 17-7. Jerry klampt aan met 2 keer een serie van 4. Harrie merkt de hijgende campingbaas op en blijkt te verstijven. 23 -16 in 15 beurten. Jerry slaagt er niet in om dichterbij te komen, 31-21 in 22. Harrie speelt het spelletje uit met 3. Uitslag 40-24 in 28 beurten voor Harrie.

Zeer slechte start van beide spelers, geen excuus mogelijk het is gewoon niet goed genoeg. We gaan hopen op goede wedstrijden van de kopmannen


Kurt Ceulemans speelt tegen de gevaarlijke Martin Spoormans. Een goede start voor Kurt in het begin van de wedstrijd. Snel een afstandje genomen van 31-18 na 22 beurten voor de speler van Team Eekhoorn. Een raar einde van de wedstrijd volgt. Kurt mis een maakbaar punt voor zijn laatste om uit te spelen. Spoormans kan wat kleine series maken en laat de volgende beurten, bedoeld of onbedoeld Ceulemans geen kans meer. Kurt maakt zijn laatste in de nabeurt en tekent daarmee een gelijkspel. Eindstand 40-40 in 39.

Frans van Kuijk speelt een degelijke pot tegen Savas Bulut en hier is lastig een analyse op los te laten. Bulut maak in de laatste beurten van de wedstrijd een paar series en haalt daarmee nog een aannemelijk moyenne. Frans maakt in de laatste 3 beurten 14 punten en zet de einstand op 40-25 in 21 beurten.

Een slecht resultaat is het gevolg van de slechte wedstrijden van vandaag. Met een team moyenne van onder de 1.000 grens mag je nergens op hopen ook. Morgen tegen L&B Ledermode zal het beter moeten om punten te halen.Stacks Image 72
1,141