Team Eekhoorn in Sluiskil tegen Dallinga.com


Dallinga.com met 8 punten heeft 2 punten meer dan Team Eekhoorn en daar willen de spelers van team Eekhoorn iets aan veranderen!

Kenny Miatton speelt tegen uitbater van het thuislokaal Berry Dallinga. Kenny neemt direct initiatief en neemt de leiding met 7-0 in 3 beurten. Miatton raakt zijn gevoel wat kwijt en komt moeilijk tot scoren, Dallinga ziet een achterstand noteren. Dallinga komt meerdere keren terug in de wedstrijd met series van 6 en 7. Bij een stand van 35-27 maakt Dallinga wederom een serie van 7 en maakt het opnieuw spannend. Kenny kan de wedstrijd goed afmaken en na een kleine serie in de nabeurt van Dallinga is de eindstand 40-37 in 49 beurten.

Hermans kent een super start tegen Francis Forton. In de pauze is de stand 20-0 in 10 beurten. Na de pauze maakt Forton wat punten maar komt niet echt in de buurt van Hermans. De speler van Team Eekhoorn raakt het scoren wat kwijt en komt nog moeizaam tot punten. Na 21 beurten is de stand 32-18 voor Hermans. Forton kan niet doordrukken en Hermans gaat langzaamaan naar het einde van de wedstrijd. De eindstand is 40-30 in 33 beurten.

4-0 voor is het mooiste resultaat wat je halverwege kan hebben en dat is het enige wat telt. De kopmannen moeten nu proberen de punten mee te nemen naar Oosterhout.


Kurt Ceulemans en Steven van Acker starten beide sterk aan de wedstrijd, stand na 5 beurten is 13-12. Ceulemans laat zien zijn sterke vorm van afgelopen wedstrijd nog te hebben. Komende beurten missen beide speler wat goeie punten. Richting de pauze is de stand bijna gelijk, 20-18 na 15 beurten. Van Acker maakt een gat met Ceulemans voor een serie van 8 te produceren. Stand is 31-21 in 20 beurten. Ceulemans raakt de wedstrijd kwijt aan Van Acker, eindstand is 40-26 in 30 beurten.

Frans van Kuijk mist voor zijn eerste beurt en ziet JP de Bruijn direct een serie maken van 12. En de score van JP wordt nog fenomenaler door in de 2de beurt een serie van 10 te maken. Er wordt gepauzeerd na 2 beurten met een stand van 22-1. Frans kan komende beurten nog niet in de wedstrijd komen en ziet JP verder weglopen naar 28-7 in 11 beurten. JP raakt het scorend vermogen wat kwijt maar Van Kuijk kan niet tot een dreiging komen, de achterstand is nog steeds erg groot. Na een serie van 8 komt Van Kuijk wat beter in de wedstrijd maar de achterstand is nog steeds groot, stand is 34-21 na 17 beurten. De Bruijn maakt een einde aan de wedstrijd en wint met 40-25 in 18 beurten

Een gelijk spel is een terechte uitslag van vandaag, de 2de helft waren de mannen van Dallinga beter. Een punt gaat mee naar Oosterhout en daar zouden de speler op voorhand van de wedstrijd allemaal voor tekenen.

Klik HIER voor de fotoreportage!


1,962