Team Eekhoorn bekroont zich tot winnaar van het "Oosterhoutse Kampioenschap"!


De tweede ontmoeting tegen 't Hartje / Van Wanrooij werd met een zeer goed resultaat afgesloten, Team Eekhoorn staat goed genoteerd op de ranglijst en heeft zelf wat zicht op de play-offs. Speciaal voor deze ontmoeting heeft Team Eekhoorn het tenue veranderd om Wensambulance Brabant onder de aandacht te brengen. Foto's volgen later.

Jerry Hermans tegen Ad Broeders, de wedstrijd voor de Oosterhoutse titel word wel genoemd stond op het programma. Jerry die tot nu toe een zeer sterk seizoen speelt is op papier in het voordeel tegenover zijn tegenstander. Dit blijkt ook in de wedstrijd, vanaf het begin toont Hermans initiatief en domineert de wedstrijd. Na slechts 10 beurten is het pauze en staat Hermans op 20 caramboles, Ad Broeders heeft er nu 12. Na de pauze schakelt Hermans op en start direct met een serie van 9. Broeders kan niet antwoorden en leek wat aangeslagen. Hermans blijft sterk spelen en speelt in beurt 18 zijn laatste punten bij elkaar. Eindstand is 40-23 in 18 beurten.

Kenny Miatton speelt tegen Frank Martens. In de eerste beurten zijn de spelers aan elkaar gewaagd, de stand is 8-8 in 8 beurten. Zonder teveel bijzonderheden gaat Martens in de 2de helft wat beter spelen en slaat een gat met Miatton. Na 23 beurten is de stand 18-35 voor Martens. De volgende 5 beurten weet Martens niet tot scoren te komen, helaas kan Miatton niet veel dichterbij komen en word geen gevaar voor Martens. De eindstand is 21-40 in 29 beurten.

2-2 is de ruststand. Het kan nog alle kanten op, beide teams zijn gebrand om te winnen van elkaar.Frans van Kuijk speelt tegen de technisch zeer sterke Peter de Backer. Frans start niet geweldig en heeft 4 caramboles na 6 beurten tegenover de 13 van Peter. Vanaf beurt 7 gaat Frans de wedstrijd domineren. In de volgende 12 beurten, met slechts een hoogste serie van 5 scoort de kopman van Team Eekhoorn zijn resterende 36 caramboles bij elkaar. Peter maakt veel mooie punten maar kan niet naast Frans komen. De eindstand is 40-33 in 18 beurten.

Kurt Ceulemans en Savas Bulut beleven geen hoogstaande wedstrijd. Niet al te best spel werd afgewisseld met goede punten en slechte missers. Geen hoge series maar wel zeer veel karakter van Ceulemans. Savas laat 2 wedstrijdballen liggen en Ceulemans profiteert er optimaal van en haalt de punten binnen voor Team Eekhoorn. Eindstand is 40-39 in 46 Beurten.

Aanhaal  Jerry Hermans

Het resultaat van de ploeg is voor mij het belangrijkste maar daarnaast ben ik erg gelukkig met mijn wedstrijd, heb 8 jaar gewacht op mijn eerste competitie wedstrijd boven de 2.000 gemiddeld. Hopen dat de volgende niet zo lang gaat duren.