Beekman HPL schakelt Team Eekhoorn uit voor de bekercompetitie.


Team Eekhoorn is er niet in geslaagd zich een ronde verder te spelen in de bekercompetitie. Het verliest van eerste divisionist Beekman HPL. De formatie uit Haarlem Vormde een ploeg met twee Denen.

In de eerste ronde Stonden Kenny Miatton en Carsten Hjollund tegenover elkaar. En op de andere tafel nam Kurt Ceulemans het op tegen Frans van Schaik. Kurt Ceulemans en Carsten Hjollund wisten beide met 2-1 te winnen van hun tegenstanders. In de tweede ronde wisten zowel Sander Jonen als Lars Dunch met 2-1 te winnen van Jerry Hermans en Frans van Kuyk. Een 6-2 overwinning voor de spelers van Beekman HPL. Hieronder de gespeelde resultaten:
Een zeer slecht resultaat voor Team Eekhoorn dat alle jaren de bekerfinale niet wist te halen. De gehele bemanning van Team Eekhoorn west Beekman HPL veel succes in de volgende ronde. De volgende competitie wedstrijd is tegen de ijzersterke koploper in de bUffalo League HCR Prinsen.Aanhaal  Frans van Kuyk

Het is soms ongelofelijk hoe het rolt allemaal. Ik zit bij Kenny zijn wedstrijd te kijken, hij speelt helemaal niet slecht, maakt goede punten en word nooit beloont. Als de tegenstanders mist dan ligt het ook steeds maar krom. Mijn wedstrijd het zelfde. De bekercompetitie is niet helemaal ons ding denk ik!


Stacks Image 33