Team Eekhoorn claimt de 3de plaats in de ranglijst.


In de 16de speeldag van de Buffalo League heeft Team Eekhoorn De 3de plaats in de Buffalo League vastgesteld door te winnen van De Veemarkt.

Team Eekhoorn de huidige nummer 4 speelt tegen de nummer 11 van de ranglijst. De Veemarkt die in degradatie problemen verkeerd speelt zonder de Turken in Oosterhout.

Hermans speelt tegen Erik Vijverberg. De speler van De Veemarkt start heel goed en noteert na 13 beurten zijn 25ste punt tegen de 12 van Hermans. Een mooie serie van 8 net voor de pauze glanst het spel van de uitspeler. Na de pauze kan Hermans er opnieuw een wedstrijd van maken met de leiding te nemen in beurt 20, de stand is nu 33-30. Hermans kon Vijverberg niet van de winst afhouden, Erik speelt met 3 sterke punten de wedstrijd uit. Een zeer goede wedstrijd. De eindstand is 34-40 in 28 beurten.

Op de andere tafel speelt Kenny Miatton tegen Rene Dericks. Kenny laat zijn sterke kan weer eens zien in de deze thuiswedstrijd. Vanaf de eerste beurt neemt hij het initiatief in de wedstrijd. Dericks kan geen dreiging vormen voor Miatton. Hier en daar wat pech zorgen ervoor dat Dericks niet dichterbij kan komen. Kenny die op een schitterde manier zijn wedstrijd uit speelde door twee keer een serie van 7 achter elkaar te scoren. De eindstand is 40-18 in 23 beurten.

Aanhaal  Kenny Miatton

2-2 is en blijft een gevaarlijke stand halverwege als er verwacht word dat je wint. Het kan alle kanten op nog. De winst is nog niet binnen.


Frans van Kuyk speelt een slechte wedstrijd tegen Huub Wilkovski. Laatste genoemde speelde ook zeker geen goede wedstrijd. Zonder verdere bijzonderheden speelt Frans de wedstrijd uit in 32 beurten, Huub eindigt op 24 caramboles.

Kurt Ceulemans toonde weer de oude met een sterk spel op de tafel tegen Dieter Grossjung. De gehele wedstrijd had Kurt het initiatief tot het einde. Mooie punten werden afgelost met bijzondere oplossingen. Geen enkele dreiging voor Kurt vanmiddag, een dagje op “cruise control” naar de finish. Eindstand is 40-21 in 28 beurten.Een goede “verwachte” overwinning van Team Eekhoorn. Van een gedeelde 3de plaats staan ze nu solo op de 3de plaats met 1 punt voorsprong op de nummer 4. Een zwaar programma volgt de komende weken, startend tegen de ranglijstaanvoerder S.I.S. Schoonmaak.