Team Eekhoorn klimt van de 6de plaats naar de gedeelde 3de plaats op de ranglijst!


Een nipte maar zeer gunstige overwinning op A1 Biljarts zorgt ervoor dat Team Eekhoorn zeer goed genoteerd staat op de ranglijst in de Buffalo League!

Een minimale winst van 3-5 uit in Apeldoorn viel erg goed voor de formatie van Team Eekhoorn. Jack Wijnen verving Kenny Miatton door verplichtingen in de Duitse competitie. De gehele middag is verlopen zonder veel bijzonderheden maar met zeer veel spanning. Jack Wijnen kende geen gelukkige middag en was genoodzaakt goed te spelen om in de nabeurt met 2 caramboles te zorgen voor het gelijkspel tegen Brabander Kay de Zwart. Een sterke partij van beide mannen. Frans van Kuyk kende een ongelukkige middag en had geen kans tegen de zeer gemakkelijk scorende Spanjaard Javier Palazon.

Jerry Hermans en Kurt Ceulemans speelt beide een zeer spannende wedstrijd. Geen goede wedstrijden maar wel belangrijk voor de ploeg. Beide nek aan nek naar de finish trokken beide spelers van Team Eekhoorn aan het langste eind. Hieronder de volledige resultaten van de gespeelde wedstrijden:

Aanhaal  Kurt Ceulemans

Ik speelt momenteel niet goed en dan is het niet makkelijk om een wedstrijd te winnen, bij de wedstrijd van vandaag zijn na verloop van tijd de beurten niet belangrijk meer, alleen de winst.