Stacks Image 3


Team Eekhoorn haalt €2421,25 op met jaarlijkse 30 uur biljart marathon.


Voor het tweede jaar op rij heeft Team Eekhoorn met het vaste team weer 30 uur gebiljart voor het goede doel Wensambulance Brabant! Ieder mens heeft een laatste wens is de zin die staat voor deze organisatie.

Een kleine verandering in de 30 uur marathon ten opzichte van vorig jaar is dat er nu in Double Scotch formatie werd gespeeld. Frans en Kenny en Kurt en Jerry vormde de koppels. Met veel enthousiasme werd er weer begonnen aan de marathon, wederom was er van buitenaf enorm veel steun en belangstelling voor dit evenement. Ook in de (moeilijke) nachtelijke uurtjes waren er enthousiaste tegenstanders die de spelers goed wakker hielde. Normaal zouden we zeggen dat naar een aantal gespeelde uren het niveau wel wat zal gaan zakken, maar eveneens als vorig jaar bleef het niveau van de spelers enorm hoog.

Stacks Image 11
Wat een extra obstakel was in het goed fris en fit blijven was de temperatuur, het waren warme dagen in Nederland en binnen werden temperaturen gehaald van wel 26 graden. Met een verwarmd biljart en warme lampen erop schijnend was het bijzonder warm. De spelers hebben halverwege het traditionele tenue veranderd in de club polo om wat te verfrissen. De vrijwilligers van Wensambulance Brabant zijn weer alle dagen geweest om uitleg te geven aan de gene die vragen heeft over de organisatie. We kunnen weer spreken over een geslaagd evenement. Op naar volgend jaar!Aanhaal  Kenny Miatton

Vorig jaar zat ik er meerdere malen goed doorheen, mijn teammaten hielden we staande. Nu spelen we Double Scotch dat is in ieder geval voor mij veel beter vol te houden.


Een bijzondere attentie voor onze schrijfsters Rian van Opdorp en Monja van Riel, deze toppers hebben de gehele marathon zitten schrijven. De volle 30 uur zonder te pauzeren. Een waanzinnige prestatie waar een welverdiende waardering voor uitgesproken mag worden. De statistieken zijn bijgehouden tijdens de wedstrijden en het team een gemiddelde neergezet van 1.268. Dat is meer dan het competitie gemiddelde.Aanhaal  Frans van Kuyk

30 uur biljarten en een goede prestatie, maar 30 uur zitten schrijven is van veel grotere klasse. Hun verdienen het applaus, niet wij!


Stacks Image 17