Jack Wijnen maakt de overstap naar Team Eekhoorn 2


De transferperiode is voor vele teams weer in volle gang, zo ook binnen de Team Eekhoorn muren. Mooie en toekomstgerichte ontwikkelingen zijn bekend!

Al meerdere jaren maak Jack deel uit van Team Eekhoorn als reserve speler. Met trots delen wij mee dat Jack Wijnen ook in seizoen 2018-2019 reserve voor Team Eekhoorn. Jack gaat wederom 4 tot 5 wedstrijden spelen.

In de eerste divisie speelt het Team Eekhoorn 2, deze bestond dit jaar uit Roland Uitdewilligen, Eddy Willems, Henriek Hanegraaf en Joey de Kok. Helaas nemen we voor volgend seizoen afscheid van Henriek. Met zeer veel trots delen we u ook mede dat Jack Wijnen de overstap heeft gemaakt en komt te spelen ipv Henriek Hanegraaf.

Eekhoorn 2 ondergaat een verandering, in het seizoen 2018-2019 gaan deze mannen spelen onder de naam Team Eekhoorn 2. Het Team Eekhoorn arsenaal word groter en daar zijn we erg blij mee. Volgend seizoen zullen er ook nieuwtjes over deze ploeg zichtbaar komen op de site. De opstelling van Team Eekhoorn 2 wordt:
1) Roland Uitdewilligen
2) Jack Wijnen
3) Eddy Willems
4) Joey de Kok

Aanhaal  Jack Wijnen

Ik ben erg blij met deze stap, het team is sterk en we kunnen gaan spelen in de bovenste regio van de competitie. Ik ben geen loper die makkelijk van team veranderd en dat maakte het niet makkelijk voor mij, maar ben erg blij dat alles is gelukt en kijk erg uit naar volgend seizoen!


Stacks Image 72