Team Eekhoorn beleefde een goed maar ook minder tevreden gevoel na afloop van het dubbelweekend!


In het eerste dubbelweekend van het seizoen, waarbij de laatste wedstrijden van de eerste helft van de competitie werden gespeeld hebben de spelers van Team Eekhoorn 2 goede punten mee genomen naar Oosterhout. Er word terug gekeken op een goed weekend waarbij er goed gespeeld is, en er word terug gekeken op een minder gelukkig weekend. Zaterdag werd er gespeeld tegen de koploper die tot dusver nog geen puntverlies had geleden. Zonder uithangbord Dick Jaspers speelde de thuisspelers van HCR Prinsen.

Jerry kon de hele wedstrijd geen gevaar zijn voor zijn tegenstander Raymund Swertz. Geen hoge serie en geen overtuiging. Eindstand was 30-40 in 32 beurten. Op de andere tafel is Kurt Ceulemans aan een zeer goede wedstrijd bezig tegen Anno De Kleine. Anno die goed startte ziet Kurt de wedstrijd overnemen en kan niet volgen. De achterstand werd verkleint tot 31-27 in 21 beurten. Kurt speelt de volgende 2 beurten de wedstrijd uit met een serie van 6 en 3. Schitterde partij van de Belg. Eindstand is 40-27 in 22 beurten. Frans van Kuyk speelt tegen de zeer sterke Eddy Leppens. Net de beste wedstrijd van beide spelers. Geen hoge series of bijzondere dingen. Frans speelt zijn laatste punt in beurt 29. Eddy moet er 5 in de nabeurt en maakt er 3. Eindstand is 40-38 in 29 beurten. Kenny Miatton is de man van de wedstrijd. Na een achterstand van 6-18 en 21-31 tegen Jelle Pijl weet Kenny deze winnend af te sluiten. Eindstand is 40-35 in 28 beurten. Zeer knap gevochten voor het team en 2x een achterstand weggewerkt.
Op zondag werd er gespeeld tegen de ploeg uit Vlaardingen DPC. Jerry speelt sterk tegen Bitalis maar moet zijn meerdere erkennen, Bitalis wint met 40-35 in 25 beurten. Kenny Miatton kent een raket start en zet na 13 beurten een stand op het bord van 30-7 tegen Martin Spoormans. Met wat geluk en overtuiging draait Spoormans de wedstrijd helemaal om en wint hem met 37-40 in 24 beurten. Kurt Ceulemans speelt tegen de Turk Birol Uymaz. Kurt weet de wedstrijd net niet te winnen nadat de motivatie wat verdween na het verlies van Frans op de andere tafel. De eindstand is 37-40 in 33 beurten. Frans speelde tegen de zeer sterke Nikos Polychronopoulos. Een monsterlijke partij van beide spelers waarbij Nikos als winnaar uit de bus kwam. Eindstand is 38-40 in 17 beurten. Maar slechts 13 caramboles tekort met het gehele team tekent een 0-8 nederlaag.


Aanhaal  Frans van Kuyk

Van tevoren hadden we gezegd dat als we dit weekend 2 punten zouden halen dat we het dan erg goed hadden gedaan, die 2 hadden we zaterdag al. Als het balletje wat beter rolt op zondag halen we 4 punten dit weekend. Een hard spelletje is het soms.