Team Eekhoorn speelt wederom uit en nu staat Apeldoorn op het programma.


Beide teams staan met slechts 2 punten niet best genoteerd op de ranking. Een winst is voor beide teams meer dan welkom.

Kenny Miatton speelt tegen mede grondlegger van de tegenstander Addy Wienk. Kenny neemt initiatief en neemt de leiding met 10-6 in 6 beurten. Kenny blijft wat hangen en komt in de pauze op een kleine achterstand, de pauze stand is 20-18 in 18 beurten. Na de pauze is Miatton weer scherper en maakt een schitterende serie van 11 op een goed moment. De stand is nu 30-22 in 24 beurten. Wienk lijkt wat aangeslagen en komt moeilijk tot scoren, Miatton maakt mooie punten en speelt de wedstrijd uit met een mooie serie. De eindstand is 40-24 in 33 beurten.

Jerry Hermans speelt tegen leeftijdgenoot Kay de Zwart. Hermans vertrekt sterk en staal een gaatje met de Zwart, stand is 12-2 in 3 beurten. Hermans mist goede posities en valt wat stil, de Zwart kan niet profiteren en komt niet echt dichterbij. Halverwege is de stand 24-12 in 16 beurten. Na de pauze gebeuren er weinig bijzondere dingen, de voorsprong van Hermans blijft in stand. Met een serie van 4 eindigt Hermans de wedstrijd, eindstand is 40-26 in 28 beurten. De eerste winstpartij van Hermans.

Een mooie uitgangspositie voor de kopmannen. Voor de eerste keer dit seizoen is er een 4-0 voorsprong halverwege de speeldag. Het is aan de kopmannen om de winst binnen te halen.

Stacks Image 159

Frans van Kuijk start super met 11 van acquit tegen Christian Rudolph. De volgende beurten kan Frans niet goed doordrukken en Rudolph komt wat dichterbij van Kuijk. De speler van A1 laat net als van Kuijk goede positie liggen en wordt nog geen gevaar voor van Kuijk, de pauzestand is 21-11 in 15 beurten. Van Kuijk demonstreerde meerdere malen zijn fantastische Los band kennis. Van Kuijk heeft een beetje wat Hermans ook had, goede punten worden opgevolgd door slechte missers. Frans is het even kwijt en komt moeilijk tot scoren. Rudolph komt langzaam dichterbij, na 19 beurten is de stand 22-21. Rudolph maakt wat kleine series en komt voor met 31-26 in. 24 beurten. Frustratie zichtbaar op het gezicht bij van Kuijk. Frans komt terug op een stand van 31-32. Op de andere tafels is Ceulemans klaar met de wedstrijd. Frans herpakt zich sterk op het einde en maakt een einde aan de wedstrijd met een serie van 8, in de laatste beurt maakt Rudolph de wedstrijd gelijk, eindstand is 40-40 in 29 beurten.

Kurt Ceulemans speelt tegen Martin van de Spoel. Laatstgenoemde vertrekt beter dan Ceulemans en slaat een klein gaatje, stand is 9-1 in 4 beurten. Na 14 beurten is de stand 19-17 voor van der Spoel maar Ceulemans maakt een goede serie van 5 en komt goed terug na een achterstand. Stand is 21-19 na 14 beurten voor Ceulemans. Kurt demarreert opnieuw en komt voor met 27-21 in 15 beurten. Van der Spoel heeft een goed antwoord en zet de stand weer in evenwicht, 29-29 in 20 beurten. Ceulemans zet het wat scherper neer en pak opnieuw de voorsprong met 35-32 in 24 beurten. Martin opent met een prachtige losband maar kan de volgende beurt niet doordrukken, stand is 33-35 in 25. Een spannend slot van de wedstrijd. Martin krijgt een geluk en maakt het nog spannender, stand 36-35 in 27 beurten. Kurt is gestart met een sterke serie en is onderweg naar het einde van de wedstrijd, op dit moment 4 en nog 1 te gaan. Ceulemans speelt met een WERELDBAL de wedstrijd uit, eindstand is 40-38 in 28 beurten. De punten zijn binnen voor Team Eekhoorn.

De punten worden meegenomen naar Oosterhout. Team Eekhoorn klimt wat op de ranking en deze winst zorg hopelijk voor vertrouwen in de komende wedstrijden. Volgende wedstrijd is wederom een uitwedstrijd en ditmaal tegen Aardexpress.

Stacks Image 201

Stacks Image 197

Stacks Image 72
2,372